APO DAH JADI : Jutaan TErima Kasih Untuk Setiap Klik Geng Semua...Sebab jadi penghidup blog ni...Saya akan membalas blogwalking geng semua yang datang selagi mampu

Sunday, 27 November 2011

LIFESTYLE: Nak Kenal Lelaki Masih Teruna??Baca Tips Nie

   Seperti mana lelaki yang mahukan bakal isteri mereka yang dara, perempuan juga mahukan bakal suami mereka seorang teruna. Kami kongsikan sedikit tips camner nak tau lelaki pilihan still teruna or no teruna

1. Lelaki teruna suka mengintai-intai (curi pandang) perempuan cantik pada wajah berbanding lelaki tidak ada teruna gemar melihat tubuh wanita.

    2. Lelaki teruna segera mengalihkan pandangan apabila ditentang wanita cantik manakala lelaki tidak teruna mengekalkan pandangan.

    3. Lelaki teruna menunduk apabila dipandang wanita cantik dan menunjukkan reaksi gembira (mengetap bibir untuk cover senyum) tetapi lelaki tak teruna menunjukkan reaksi bersahaja

    4. Lelaki teruna malu membuka mulut untuk makan atau bercakap di hadapan wanita yg cantik. lelaki teruna seperti “kena interview” apabila bercakap dan badannya kaku.

    5. Lelaki teruna berdegup kencang jantungnya apabila mendapati wanita cantik menyukainya.

    6. Lelaki teruna membosankan apabila bercinta. gayanya agak “nerd”. gemar berlagak untuk menarik pasangannya.

    7. Lelaki teruna juga sanggup menghabiskan banyak wang untuk pasangannya untuk menambat hati pasangannya.

    8. Lelaki teruna terlalu sensitif. Mereka akan sering menghubungi pasangannya sehingga dapat dan mereka akan rasa sedih yang amat sangat apabila diabaikan.

    9. Lelaki teruna sering mengagung-agungkan pasangannya dan mengatakan orang lain tak cantik. mereka akan bercerita tentang pasangannya dan memuji-muji pasangan apabila berbual dengan kawan-kawan.


p/s Ini hanyalah tips yer...leh cuba


salleh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...