APO DAH JADI : Jutaan TErima Kasih Untuk Setiap Klik Geng Semua...Sebab jadi penghidup blog ni...Saya akan membalas blogwalking geng semua yang datang selagi mampu

Tuesday, 3 January 2012

Gambar Amalina che Bakri 17A1 Hanyalah Photoshop Semata Mata
Telah menjadi perbualan besar raamai kaki internet tentang pelajar cemerlang SPM 2005, Nur Amalina. Gambar berani mampus telah tersebar hampir ke setiap laman web. Cuma tunggu surat khabor jer yang belom. Nanti kuarlah tue.

Tapi byk antara kita yang melatah "fa*tat ko lah", b*dohlah* dan segala macam carutan yang tak masuk dalam kamus dewan dan pustakaq diperkenalkan. Bak orang cakap 1 pictures describe thounsands of words. Sori kalo salah.

cuba lihat photo photo semacam Cik Amalina kene fitnah ni..ada logiknya gak


perutnya terjojol pelik

tahi lalat yang hilang entah kemana


kesan blur kat dahi

aku harap photo ni hanyalh photoshop dan skang hanya pemilik badan jer yang tau dan boleh mengesahkan ketulenan gambar  nih...aku tak kata ia ori...tak der bukti kot..

satu lagi cam ner nama dia leh masuk laman2 web lucah???...nampak cam orng nak tutupkan hidup amalina ni. aku bkn bela dia...siap ader nama bapak lagi...carian google uk kalo taip nur amalina x der aper kuar..tambah jer perkataan sexy...terus kuar carian nihaku harap nie semua hanya fitnah jer...amalina weh...bukak la mulut hang ...biar orang jelas dan terang dengan gambar2 nih...ramai yang jadikan ko idola masa ko cemerlang tahun 2005.

when we do good things, there are no one want to remember it, but once we did something wrong people will remember it forever

UPDATE: Mak Amalina telah buka mulut "“Nur Amalina sedang menjalani latihan praktikal di sebuah pusat perubatan di sana (UK) dan dijangka menamatkan pengajian pada Mei 2013 sebelum kembali ke Malaysia.

“Malah, dia kini bertungkus-lumus menyiapkan sebuah buku perubatan yang akan dijadikan rujukan kepada pensyarah, pelajar dan pengamal perbuatan. Buku itu dalam proses akhir untuk disiapkan,” katanya ketika ditemui di sini, semalam sumber

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...